Potje & Enter the Wave

Nieuw partnership Enter the Wave & Potje

De voorpret van elke vakantie: Enter the Wave en Potje slaan de handen ineen! 

Zoek je naar de ultieme surfvakantie? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Enter the Wave, dé expert in avontuurlijke surfvakanties, slaat de handen ineen met Potje, de spaar-app die samen sparen zo eenvoudig maakt. Met deze unieke samenwerking brengen we jou dichter bij je droomvakantie dan ooit tevoren!

Enter the Wave: Dé surf ervaring van je leven

Enter the Wave staat bekend om zijn onvergetelijke surfavonturen op de meest adembenemende locaties wereldwijd. Met professionele instructeurs, levendige gemeenschappen en een passie voor surfen, beloven zij een ervaring die je voor altijd bij zal blijven. En we moeten eerlijk toegeven; de prijzen van zo’n surftrip zijn heel gunstig. We zijn zelf ook mee geweest! 

Sparen voor een vakantie; dat is toch de ultieme voorpret? 

Hoe fantastisch zou het zijn als je (met vrienden samen) kon sparen voor jouw ultieme surfvakantie? Dankzij Potje wordt dit nu werkelijkheid. Met hun gebruiksvriendelijke app kun je moeiteloos een gezamenlijk spaarpotje creëren en automatisch geld sparen voor die droomreis.

Nu even uitleggen hoe het werkt: 

Het is simpel! Wanneer je je voor een Enter the Wave vakantie pre-registreert op hun website, ontvang je aan het einde een speciale tip om direct een potje aan te maken. Zo kun je direct beginnen met sparen voor je avontuurlijke surftrip. Er wordt een speciaal ‘Enter the Wave’ vakantiepotje aangemaakt die jouw helpt om het bedrag in stappen bij elkaar te krijgen. Zo ga jij met verantwoord gespaard geld op vakantie!

Gerelateerde berichten

Festivalpotje
Goedkoper of zelfs gratis festival hoppen: bespaar jezelf een pot met geld! 

Wildenburg, Verknipt, Lowlands, Tomorrowland, Into the woods… Oeh eigenlijk wil je Paaspop en...

Om gek van te worden
Ook zo moe van dat achteraf geregel met geld?

Leuke dingen doen met de groep, dat doen jullie maar al te graag!...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment *

Name *

Email *

Website