Om gek van te worden

Ook zo moe van dat achteraf geregel met geld?

Leuke dingen doen met de groep, dat doen jullie maar al te graag! Of het nou samen uit eten is, samen naar een festival gaan of samen op vakantie. Jullie weten altijd wel weer wat leuks op de kop te tikken! Gezelligheid kent geen tijd! Maar hoe vervelend is die geldsituatie altijd achteraf? Of ben jij degene die altijd alles voorschiet en dan achter wanbetalers aan moet om je geld terug te krijgen?

Frustratie Wie Betaalt Wat

Wellicht ken je de verrekening apps wel, zoals Wie Betaalt Wat, Splitwise of Tricount. Probleem daarbij: het duurt altijd dagen voordat iedereen zijn of haar kosten heeft ingevoerd, aan sommige mensen kan je het 10 x vragen, of ze zijn het vergeten omdat ze contant hebben betaald en voeren dus maar random iets in. Om nog maar te zwijgen over het feit dat jullie achteraf veel te veel geld hebben uitgegeven, want hier is vooraf totaal geen zicht op. En dan het belangrijkste: het lost problemen met wanbetalers (helaas) niet op. Je bent niet verzekerd dat jij je geld krijgt en je moet hier zelf achteraan. 

Maar wist je dat het ook anders kan? 

Maak vooraf een Potje aan,zodat je achteraf niet met een naar gevoel zit en het geld er van tevoren al is! 

Als jij vooraf een POTJE aanmaakt, samen met jouw vrienden, dan brengen jullie samen vooraf geld bij elkaar voor dat etentje, voor die vakantie of voor het geven van een cadeau. Bekijk hier waarvoor je een geldpotje nog meer kunt inzetten! 

Omdat je vooraf geld inzamelt kun je alles betalen met het geld dat in de pot zit, in plaats van dat je alle groepsuitgaven achteraf verrekenen met apps zoals “Wie betaalt wat”, “Splid” of “Tricount” zet en lang op je geld moet wachten. 

Iedereen weet vooraf wat hem of haar te wachten staat en je hebt een budget waar je je aan kunt houden als je inkopen doet! 

Met Potje kun je ook nog eens selecteren dat mensen zelf mogen kiezen hoeveel ze bijdragen (als je dat wilt natuurlijk).  Handig voor bijvoorbeeld het geven van een cadeau. 

Dus, hoe maak je dat POTJE dan aan? 

1. Download onze app of start via de website.

2. Maak een persoonlijk account aan. 

3. Klik op POTJE en start jouw potje. 

4. Kies jouw categorie & spaardoel. 

5. Nodig mensen uit voor jouw POTJE! 

Zeg dat langzame achteraf geregel met “Wie betaalt wat” voorgoed gedag, met ons digitale Potje! 

Op zoek naar meer geld en spaar inspiratie?! Volg ons op Instagram!

Gerelateerde berichten

Bruiloft Potje
Wat kost een bruiloft? Spaartips voor jouw mooie dag

Wil jij of ga jij trouwen? Dan heb je vast wel eens nagedacht...

Een avontuurlijke reis in je tussenjaar

Ben jij van plan om komend jaar een mooie reis te maken maar...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment *

Name *

Email *

Website