Surfana festivalpotje

Save Now, Enjoy later Surfana festival deal  

Achteraf betalen. 

Dat je de optie gebruikt om achteraf te betalen voor grote aankopen zoals een auto, begrijpen we maar al te goed! Maar als het om kleinere aankopen gaat, dan zijn wij niet de grootste fan. 

Waarom niet? Nou wel hierom. Het faciliteren van het kopen op afbetaling zorgt vaak voor het maken van schuld. Betaal je op tijd dan is er eigenlijk niet zoveel aan de hand. Maar hier zit juist het probleem: dat kunnen veel mensen niet. En met name onder de doelgroep jongeren geeft dit veel problemen. Je hebt het geld eigenlijk niet, je hebt al andere dingen gekocht, je vergeet het… Dit kan ervoor zorgen dat de rekening flink oploopt. Wij leggen dit in onze vorige blogpost heel mooi uit! Inmiddels maken wel 32% van de jongeren gebruik van achteraf betalen en op deze manier riskeren deze jongeren hoge schulden. Dat vraagt om actie, vonden wij! 

Wij hebben daarom het tegenovergestelde principe ontwikkeld: Een Save Now, Enjoy later spaaroplossing. Een oplossing die zich richt op het principe dat het beter is om eerst te sparen en het pas uit te geven als je genoeg geld gespaard hebt. Zo voorkom je schulden, heb je geen geld stress en heb je een veel beter overzicht van je financiën! 

Wij zullen deze oplossing voor het eerst uittesten met onze gloednieuwe partner Surfana. Surfana?! Yes, Surfana is een onwijs tof surffestival dat waarde hecht aan financiële inclusiviteit en sociale duurzaamheid. En dat past onwijs goed bij onze eigen missie en visie! 

Maak een potje aan voor het Surfana festival en profiteer van korting op het festival! 

Via de website van Surfana krijg je voortaan de mogelijkheid om een spaarpotje aan te maken voor de tickets of voor de uitgaves op het festival. Je kunt op deze manier alleen of samen met je vrienden een festival geldpot aanmaken en samen sparen voor dit geweldige festival! 

Spaar voor de Surfana tickets, drankjes & eten op het festival, de merchandise, of wat je ook maar in gedachten hebt! Ga je sparen en ben je op de helft, dan krijg je ook nog eens 10% korting! Een win-win als je het ons vraagt! 

Hoe maak je een Surfana festival Potje aan? 

  1. Ga naar deze website
  2. Kies de items waar je voor wilt sparen. 
  3. Creëer een spaaraccount (als je deze nog niet hebt natuurlijk!) 
  4. Sparen maar! Het Potje is klaar om te gebruiken!
  5. Download de Potje applicatie om het sparen nog eenvoudiger en leuker te maken! 

Voorkom schulden door eerst te sparen

Met de Save Now, Enjoy Later spaaroplossing hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan het maatschappelijke probleem rondom schulden binnen de Nederlandse samenleving. 

We willen met deze oplossing laten zien dat het zoveel leuker, eenvoudiger en bovenal veiliger is om eerst voor jouw doelen te sparen en vervolgens enkel geld uit te geven dat je ook daadwerkelijk hebt!

Gerelateerde berichten

Financiële mindfulness
Financiële mindfulness: Zo bereik je dat! 

Het nieuws blijft maar doorratelen over de ene prijsstijging na de andere en...

Ouderendag Potje
Spelletjes, taart en gezelligheid in Ouderenhuis de Cordaan

Toen Guusje en haar vriendinnen tijdens de kerstdagen beseften hoeveel mensen er alleen...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment *

Name *

Email *

Website