Geldpotje samen sparen

Waarvoor kan ik een geldpotje gebruiken?

Met een geldpotje kan je sparen voor een droom. Door steeds een bedrag vooraf in te leggen, verzamel je steeds meer en meer. Totdat je uiteindelijk je doel hebt bereikt. Dit kan je zelf doen of samen met vrienden en familie. In deze blog geven we enkele inspiratie tips waarvoor jij een geldpotje kan inzetten.

Inspiratie potjes

Een heerlijke vakantie. Een vakantie is een perfecte manier om te ontspannen en nieuwe avonturen te beleven. Even weg van de drukke weken, werk of studie en gewoon even genieten.  Denk bijvoorbeeld aan een zomervakantie naar de zon. Met een prachtig strand en kraakhelder blauw water. Of een actieve wintersport bij de Dolomieten in Italië. Wat voor soort vakantie jij ook wilt: actief vooraf sparen helpt je om je droom te kunnen waarmaken. Zo kan je uitzoeken hoe duur de reis en verblijf is en dit bedrag als spaardoel voor jezelf te stellen. Via de digitale geldpot van Potje kan je bijvoorbeeld maandelijks een bedrag sparen en krijg je ook nog eens motiverende reminders om goed op weg te blijven.

Een mooi cadeau. Wil jij je geliefde en beste vriend(in) eens goed verwennen? Start dan met een geldpotje en nodig eventueel vrienden en familie uit om samen het bedrag bij elkaar te leggen. Zo heb je geen gezeur achteraf met betaalverzoeken, wanbetalers of een moeilijk proces om een gezamenlijke rekening te openen. Maar verzamel je via de app het bedrag vooraf en kan je met dat geld het prachtige cadeau kopen.

Een dinner club. Houd jij en je vrienden van luxe of bijzonder eten? Een dinner club zou een super leuk idee zijn. Ga bijvoorbeeld maandelijks naar een ander restaurant en ontdek alle smaken van de wereld. Van culinaire hoogstandjes tot ordinaire vreetschuren. Alles valt te proberen. Door een vast bedrag in te leggen kunnen jullie met een gerust hart op stap en is de betaling vooraf geregeld.

Een activiteitenkalender. Heb jij een leuke vriendengroep en willen jullie samen meer leuke dingen doen? Start een activiteitenkalender met allerlei toffe uitjes en dagjes weg. Van een bezoek aan de Efteling tot een middag mountainbiken. Goed om dichter tot elkaar te komen en zo heb je ook steeds iets nieuws om naar uit te kijken.

Hierboven hebben we enkele tips gegeven voor digitale geldpotjes. Wil jij ook geen gedoe met gezamenlijke rekeningen en de focus op geld, maar gewoon heel simpel een potje hebben voor leuke dingen. Open dan gratis een potje via de app en probeer het uit!

Related articles

Sportteam
Een potje sparen met je sportteam

Ben jij de geldbeheerder van je sportteam? Dan weet jij als geen ander...

Potje meiden trip
Zó organiseer je de leukste meiden trip! 

Trommel je vriendinnen op, laat de mannen thuis en laat even alles achter...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment *

Name *

Email *

Website