Hoe Potje de manier van samen sparen vereenvoudigt: Een interview met Laura

Potje waarom gebruik je dat nou eigenlijk?! We hebben het gewoon eens gevraagd aan een gebruiker. Welkom bij onze maandelijkse gebruikers interview. We vinden het leuk om verschillende gebruikers te interviewen om erachter te komen wat voor hun de toegevoegde waarde is van onze app.

Deze week hebben wij Laura geïnterviewd. Laura is 49 jaar en woont in Breda. Ze werkt momenteel part time en doet veel leuke dingen met haar vriendinnen. Doordeweeks is ze actief met zwemmen en hardlopen. In de avond spreekt ze wel eens af met vrienden of zit ze lekker op de bank. Laura heeft Potje ontdekt door haar dochter en is super enthousiast! 

Lees hier waarom:

Vraag 1: Waarom gebruik je Potje?

Laura: Als lid van de boekenclub, meditatie-avonden en verschillende leuke vrienden, ondernemen ik regelmatig gezamenlijke activiteiten. Recentelijk ben ik bijvoorbeeld samen met vriendinnen een weekendje naar het prachtige Antwerpen geweest. Dankzij Potje hebben we een gezamenlijke pot aangemaakt waarin we allemaal een bijdrage deden. Dit was super handig, want tijdens het weekendje hadden we gewoon een pot voor alle leuke dingen. Voor het eten, voor de tickets van een museum en voor uiteraard de chocola!

Vraag 2: Waar heb je voor het eerst over Potje gehoord?

Laura: Mijn dochter maakt regelmatig gebruik van Potje om samen met haar vriendinnen geld te sparen voor gezamenlijke vakanties. Eerlijk gezegd dacht ik dat de app wellicht wat ingewikkeld zou zijn, dus had ik deze nog niet gedownload. Ik ben toch overgehaald en toen ontdekte ik dat het eigenlijk super simpel was. 

Vraag 3: Aan wie zou je Potje aanbevelen?

Laura: Ik zou Potje absoluut aanraden aan mijn vriendinnen, vooral aan degenen die net als ik vaak gezamenlijke uitjes organiseren. Het maakt het hele proces van geld inzamelen en uitgeven zoveel gemakkelijker en eerlijker. Daarnaast zou ik het ook aanbevelen aan mensen die samen sparen voor een cadeau. Met een grote familie zoals de mijne kan dit super handig zijn. Geen gedoe meer achteraf, maar gewoon vooraf geld inzamelen. 

Laura’s verhaal benadrukt hoe Potje niet alleen het proces van samen sparen vereenvoudigt, maar ook zorgt voor zorgeloze en ontspannen momenten tijdens groepsactiviteiten. Het maakt het financiële aspect van sociale bijeenkomsten een stuk gemakkelijker en zorgt ervoor dat de focus ligt op het genieten van de ervaring. Potje, een slimme oplossing voor zowel praktisch als sociaal spaarplezier.

Related articles

Haagsche Courant Nutsspaarbank
Dag van het Sparen

Vandaag is het World Savings Day, of te wel de Dag van het...

Achteraf betalen
Samen in geld: Zo voorkom je schuld bij achteraf betalen

Van elektronica, tot kleding, voedingssupplementen en verzorgingsproducten en ga zo maar door… Je...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment *

Name *

Email *

Website